passie voor de paprika

Wij zijn specialisten in smaakvolle en duurzaam geteelde punt- en blokpaprika’s. Al onze paprika’s worden onder glas geteeld, hier groeien ze optimaal en worden ze het lekkerst. In de kas kun je de plant precies geven wat hij nodig heeft. Dit kan omdat de kassen zijn voorzien van de laatste technieken, dat is wel zo duurzaam. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om slimmer te telen. Maar ook om smaak te verbeteren.

SweetPoint

Wij zijn SweetPoint, gespecialiseerd in de teelt van puntpaprika’s. Als echte pioniers zijn wij in 1996 als eerste met de teelt van zoete puntpaprika gestart en hebben deze in de markt gezet. Inmiddels telt Sweetpoint 5 moderne teeltlocaties waar jaarlijks ruim 65miljoen puntpaprika’s per jaar, die in verschillende kleuren worden geoogst. Met een teeltoppervlakte van 27 hectare zetten de telers van SweetPoint zich iedere dag in voor de lekkerste en zo duurzaam mogelijk geteelde puntpaprika’s. SweetPoint loopt met sterke partnerships voorop in de markt en werkt voortdurend aan het optimaliseren van betrouwbaarheid op het gebied van productbeschikbaarheid, kwaliteit en service. Met als doel een relevante bijdrage leveren aan een gezonde levensstijl. Dat maakt ons al jaren dé partner in puntpaprika voor onze Retail- en handelsklanten.

PapriCo

Wij zijn PapriCo, gespecialiseerd in de teelt van blokpaprika’s. Met 8 moderne teeltlocaties hebben we een oogst van ruim 30 miljoen kilo paprika’s per jaar. Met een teeltoppervlakte van bijna 100 hectare zetten onze telers zich iedere dag in om de lekkerste en beste paprika’s te telen. Het verwerken en verpakken van de paprika’s gebeurt direct na de oogst in het gloednieuwe verpakkingscentrum in de kop van Noord-Holland in Zwaagdijk. Wij investeren in duurzame teelt, bieden een breed assortiment aan verpakkingsmogelijkheden en volgen ontwikkelingen op de voet. Door de juiste kennis en ervaring maken we als ketenpartner het verschil. Korte lijnen, persoonlijke aandacht en maatwerk maakt ons al jaren dé paprikapartner voor onze retail- en handelsklanten.

Kom bij ons werken

Wil jij samen met een team bijdragen aan het succes van Growers United. Wij zijn continu op zoek naar nieuw talent die samen met ons wil groeien.